Avantajele unui PC personalizat

    Atunci când cumpărați un sistem de calcul pentru divertisment ușor, navigați pe web sau îndeplinirea unor sarcini profesionale, PC-urile desktop sunt încă preferate față de laptopuri. Când doriți să faceți upgrade puteți moderniza ușor componentele computerului fie pentru creșterea capacității de stocare HDD/SSD sau a memoriei RAM, fie pentru crește rea performanței de redare video cu o nouă placă grafică sau pentru a adăuga mai multe monitoare pentru spațiu suplimentar pe ecran.

    Configurarea PC oferă flexibilitatea necesară încadrării într-un buget prestabilit, iar asamblarea atentă, minuțioasă și utilizarea unor componente de cea mai bună calitate permit construirea unor sisteme de calcul optimizate hardware și software.

    Construiți acum Sistemul PC perfect adaptat cerințelor dvs. în orice configurație, de la cele de buget pentru office sau home (școala online) până la computere profesionale sau de gaming foarte performante.

Să construim împreună PC-ul dvs.

Alegerea Sistemelor
Alegerea Sistemelor

Alegeți sau configurați sistemele pe care doriți să le achiziționați.

Transmiteți Solicitarea
Transmiteți Solicitarea

Completați formularul sau contactați-ne telefonic

Stabilirea Configurațiilor
Stabilirea Configurațiilor

Stabilim detaliile tehnice și contractuale.

Livrarea Sistemelor
Livrarea Sistemelor

Livrarea sistemelor de calcul se face în cel mai scurt timp.

Configurator PC

  Raport Optim Cost / Beneficiu

  Construit de Experți

  Flexibilitate Tehnologică

  Fiabilitate și Performanță

  Un PC pentru mâine

     Conform legii 448/2006, completată de legea 448/2006, firmele cu peste 50 de angajați au posibilitatea de a utiliza jumătate din suma calculată ca fond de handicap pentru a achiziționa produse și servicii de la unitățile protejate.

     Dacă doriți un sistem performant de calcul cât mai repede, fără impact asupra bugetului – prin fondul de handicap de la unitate protejată, autorizată la nivel național – alegeți din gama noastră de sisteme preconfigurate gata să vă fie expediate în următoarea zi!​

  Fără impact asupra bugetului companiei
  Expediem în 24 de ore oriunde în România

  Alegeți un PC preconfigurat

  PC preconfigurat

  Nu trebuie să așteptați pentru ca computerul să fie construit, personalizat sau testat.

  Calitate de top

  Componente compatibile de cea mai bună calitate. Tehnologii și brand-uri de top.

  Diversitate

  PC-uri preconfigurate într-o gamă variată, perfect adaptate oricăror cerințe și oricărui buget

  Testare riguroasă

  Certitudinea că computerul dumneavoastră are fiabilitate, securitate și performanțe de top

  Construit de experți

  Consultanții / experții noștri vă pot consilia asupra configurației sistemului de calcul dorit și vă pot face recomandări de configurare PC, bazate pe informații despre utilizarea calculatorului. Sistemul de calcul ideal pentru dumneavoastră va fi configurat folosind componentele compatibile de cea mai bună calitate, în concordanță cu solicitările dumneavoastră precise.

  Fiabilitate și Performanță

  Proiectarea atentă, compatibilitatea tuturor componentelor, echilibrul configurației și testarea amănunțită conferă siguranța achiziției unui sistem fiabil, stabil și performant, adecvat scopului pentru care a fost proiectat. Primiți cu certitudine un PC cu un wire management profesional, conferindu-i fiabilitate și funcționalitate îmbunătățite datorita airflow-ului optimizat.

  Ce sisteme de calcul puteți achiziționa?

  Professional PC

  Configurațiile noastre de computere profesionale (workstation) sunt proiectate pentru a vă ajuta să efectuați cu succes sarcinile de lucru care necesită performanțe de top, cum ar fi CAD, randarea video și simulările virtuale – acestea pot crește masiv solicitarea de performanțe procesorului și plăcii grafice.PC professional Cora Print

  Home / Office PC

  Sistemele PC de buget sunt potrivite pentru activitățile uzuale, zilnice, cum ar fi editare/printare documente office, conferințe audio-video, social-networking, vizionare filme sau muzică, precum și proiecte sau documentare pentru școală.

  Cora Print PC preconfigurat office

  Sisteme PC configurate

  Cele mai noi tehnologii
  Componente compatibile
  Testare intensivă și amănunțită
  Asamblare profesională
  Încadrare în bugetul stabilit
  Livrare oriunde în România
  Garanție și asistență tehnică

  Configurator PC

  Consultanții / experții noștri vă pot consilia asupra configurației sistemului de calcul dorit și vă pot face recomandări de configurare PC, bazate pe informații despre utilizarea calculatorului. Sistemul de calcul ideal pentru dumneavoastră va fi configurat folosind componentele compatibile de cea mai bună calitate, în concordanță cu necesitățile dumneavoastră.

  Proiectarea atentă, compatibilitatea tuturor componentelor, echilibrul configurației și testarea amănunțită conferă siguranța achiziției unui sistem fiabil, stabil și performant, adecvat scopului pentru care a fost proiectat. Primiți cu certitudine un PC cu un wire management profesional, conferindu-i fiabilitate și funcționalitate îmbunătățite datorita airflow-ului optimizat.

  Configurarea PC oferă flexibilitatea necesară încadrării într-un buget prestabilit, asamblarea atentă, minuțioasă și utilizarea unor componente de cea mai bună calitate generează sisteme de calcul optimizate hardware și software.

  Construiți acum Sistemul PC perfect pentru dvs. în orice configurație, de  la computere de buget pentru office / home (școala online) până la computere profesionale sau de gaming foarte performante.

  Alegeți dintr-o gamă largă de monitoare, periferice, dispozitive de intrare și multe altele folosind configuratorul alăturat pentru a vă construi computerul personal conform cerințelor dvs. exacte.

   Închide Coșul meu
   Închide Favorite
   Vizualizate Recent Close

   Închide
   Categorii